Veilige Hosting wordt de nieuwe standaard

Waarom Veilige Hosting?
Omdat wij vinden dat online veiligheid bij iedereen met een website hoog in het vaandel moet staan. De Nederlandse overheid en de Europese Unie zijn het met ons eens. Zij stellen dat je beveiligingsmaatregelen moet nemen zodra je bezoekers om hun e-mailadres of persoonsgegevens vraagt. Vandaar dat wij een aantrekkelijk hostingpakket hebben samengesteld met standaard inclusief een SSL-certificaat. Dankzij SSL, die wij voor jou installeren, worden de persoonsgegevens versleuteld verstuurd. Bezoekers zien aan het groene slotje en https:// voor de domeinnaam meteen dat ze zich op een beveiligde website bevinden. En zo hoort het!

Back-up van al je data
Omdat we toch bezig waren, hebben we ook meteen nagedacht over een ander aspect van “veilig” online zijn: het maken van back-ups. Veel klanten stellen back-ups van hun website en e-mail op prijs, en dan het liefst over een zo ruim mogelijke periode. Veilige Hosting is daarom inclusief back-ups die tot vier weken terug gaan (altijd van de afgelopen 7 dagen en daarna een wekelijkse).

Veilig je e-mail versturen
Ook e-mail kun je veilig via SSL bij ons ophalen en versturen. Onze diensten zijn allemaal voorzien van certificaten zodat je jouw data veilig van jouw computer naar onze servers kunt versturen. Heb jij Basic Hosting? Ga bewust en veilig om met jouw gegevens en die van je bezoeker en stap over op Veilige Hosting.