Slide 0 - De Werktuin
All-Inclusive kantoorhuisvesting
De Werktuin
Jouw schaalbare kantoorhuisvesting vind je in de Werktuin
De Werktuin aan de Rumpenerstraat 4A in Brunssum, heeft veel te bieden aan zowel startende als ervaren ondernemers. Kantoorhuisvesting in een creatieve, inspirerende, ondernemende omgeving en alle faciliteiten en voorzieningen staan tot je beschikking!
Alle informatie vind je op
de-werktuin.nl
Slide 1 - 12 Websites
Full Service Marketing Partner
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Als Full Service Marketing Partner bieden wij je een totaalconcept om slagvaardig jouw organisatie, merk of product professioneel, goed en tegen realistische tarieven te presenteren. We helpen je graag met alles wat nodig is op het gebied van online communicatie zoals domeinregistratie, webhosting, website, webshop, nieuwsbrief, social media.
Meer informatie vind je op
Maar ook offline staan we je bij met logo-ontwerp, huisstijl en alle soorten drukwerk van visitekaartjes en flyers tot stickers en spandoeken.
Slide 3
Slide 4 - Schaaf-Accountancy
Gericht op het midden- en kleinbedrijf
SCHAAF Accountancy & Advies
allround financiële dienstverlening op maat.
Schaaf Accountancy & Advies is een fullservicekantoor voor de ondernemende MKB’er. Met onze jarenlange ervaring en grote netwerk kunnen wij u een breed dienstenpakket aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen. Alles goed geregeld; zodat u zich volledig kunt richten op het runnen van uw onderneming.
Meer informatie vind je op
schaafaccountancy.nl
Scroll naar top