Veilige Hosting in 2019
Alle via JLA Webservices gehoste websites worden in 2019 standaard voorzien van een SSL-certificaat. Hiermee kunnen bezoekers van deze websites erop vertrouwen dat de informatie versleuteld wordt verstuurd. Deze informatie is dus alleen te bekijken door de ontvanger en de verzender. Deze versleuteling is herkenbaar aan het inmiddels welbekende slotje in de browser. Veilige Hosting wordt de nieuwe standaard met als gevolg dat Basic Hosting komt te vervallen.

Het activeren van versleuteling op alle websites is voor JLA Webservices een grote operatie, waar we een tijdje mee bezig zullen zijn. Het is namelijk niet alleen een kwestie van aanzetten, maar er komt ook de nodige ondersteuning bij kijken. Een tweetal configuratieproblemen treden regelmatig op, namelijk gemengde-inhoud (mixed-content) en onjuiste doorverwijzingen naar HTTPS. Het grootste deel van het project bestaat uit het oplossen van deze fouten.

Anno 2019 kan webhosting niet meer zonder SSL en niet zonder back-ups. Om die reden zullen we gedurende 2019 het Basic Hosting pakket omzetten in Veilige Hosting.

Wat betekent dit voor jou als klant van JLA Webservices
We gaan jouw Basic Hostingpakketten niet direct upgraden. We starten in april 2019 met de omzetting. Basic Hosting pakketten worden vanaf april bij de verlenging omgezet in Veilige Hosting. Dit geeft ons voldoende tijd om alles voor te bereiden om Veilige Hosting met SSL in te regelen. Op die manier draagt iedereen bij aan een veiliger internet.

Nieuw bij Veilige Hosting in 2019!
Veilige Hosting bevat vanaf 2019 standaard een Wildcard SSL-certificaat in plaats van standaard DV (domeinvalidatie) en we gaan onze back-up strategie nog verder uitbreiden zodat we tot wel 3 maanden terug in de tijd kunnen. En om alles nog veiliger te maken introduceren TLS 1.3!  Het TLS-protocol zorgt ervoor dat allerlei internetverkeer versleuteld kan worden doorgevoerd. Op deze manier proberen we ons stukje internet steeds veiliger te maken.

De voordelen van Veilige Hosting op een rij:

 •     Websites zijn beveiligd met een Wildcard SSL-certificaat (https)
 •     Wij leveren standaard wildcard SSL-certificaten, zodat subdomeinen ook zijn beschermd
 •     Servers bieden SSL aan via TLS 1.3
 •     Uitgebreide back-ups van website, database en e-mail
 •     Vanaf april 2019 kunnen we tot 3 maanden terug een back-up terugzetten
 •     Betere positionering in zoekmachines zoals Google en Bing
 •     Betere beoordeling door het gebruik van SSL
 •     Websites met Veilige Hosting en SSL wekken vertrouwen
 •     Bezoekers zien het slotje in de adresbalk, wat vertrouwen wekt
 •     Met Veilige Hosting is veiligheid en back-ups geregeld – privacywet (AVG)
 •     Gegevens beveiligd versturen tussen website en bezoekers
 •     Veilige Hosting is uiteraard inclusief e-mail

We verwachten dat we jou op deze manier het belang van een Veilige Hosting hebben laten zien. Webhosting anno 2019 is inclusief SSL en een goede back-up strategie.

Voor vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.